Wat is PuzzelBrein?

PuzzelBrein is een dik puzzelblad voor de fanatieke puzzelaar. In iedere uitgave staan 36 verschillende puzzels zoals: kruiswoordpuzzels, sudoku’s, woordzoekers en cryptogrammen. Met iedere puzzel kunt u een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim € 20.000. Het puzzelblad komt iedere vier weken uit en wordt verspreid onder de abonnees.


Ontvang 2 puzzelboeken gratis twv € 27,50

Omdat u in het bezit bent van een veteranenpas mag u zich hier inschrijven voor 2 gratis puzzelboeken twv € 27,50. Zonder verplichtingen! U zit niet aan een abonnement vast en u betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u PuzzelBrein twee keer thuis.

Waardering voor onze veteranen. Dat heeft PuzzelBrein. Daarom bieden wij in samenwerking met de stichting Onbekende Helden niet één maar twee gratis puzzelboeken. U mag zelfs meedingen naar de prijzenpot van ruim € 20.000

2 gratis puzzelboeken twv € 27,50

Aanmeldformulier

Wij gebruiken uw gegevens om u kosteloos twee puzzelboeken toe te sturen. Uw mailadres gebruiken wij om uw aanvraag te bevestigen en om aanbiedingen te mailen over PuzzelBrein. U kunt zich hier op elk moment voor afmelden.


De aanvraag wordt alleen geaccepteerd als deze volledig is; als u 18+ bent en als u de afgelopen 12 maanden geen blad heeft ontvangen.


algemene voorwaarden - privacy

Vragen over deze actie? Dan kan je tijdens kantooruren bellen met PuzzelBrein

via 040-7440503 of een e-mail sturen: klantenservice@puzzelbrein.nl.


Roniko BV.Generaal Hobbsstraat 9, 6224 DW Maastricht

www.puzzelbrein.nl