Wat is PuzzelBrein?

PuzzelBrein is een dik puzzelblad voor de fanatieke puzzelaar. In iedere uitgave staan 36 verschillende puzzels zoals: kruiswoordpuzzels, sudoku’s, woordzoekers en cryptogrammen. Met iedere puzzel kan je een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim €20.000. Het puzzelblad komt iedere vier weken uit en wordt verspreid onder de abonnees.


Ontvang 2 puzzelboeken gratis twv € 27,50.

Als lid van de NKC ontvang je 2 puzzelboeken gratis ter waarde van € 27,50 Zonder verplichtingen, je zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je PuzzelBrein twee keer thuis.

Ontspannen puzzelen en tegelijkertijd ook nog eens kans maken op geweldige prijzen? De NKC en PuzzelBrein hebben de handen ineengeslagen om jou te laten genieten tijdens je volgende camperreis.

Gratis 2 puzzelboeken twv € 27,50

Aanmeldformulier

Wij gebruiken je gegevens om je kosteloos twee puzzelboeken toe te sturen. Je mailadres gebruiken wij om je aanvraag te bevestigen en om je aanbiedingen te doen over PuzzelBrein. Je kan je hier op elk moment voor afmelden.


De aanvraag wordt alleen geaccepteerd als deze volledig is; als je 18+ bent en als je de afgelopen 12 maanden geen aanvraag hebt gedaan.


algemene voorwaarden - privacy

Vragen over deze actie? Dan kan je tijdens kantooruren bellen met PuzzelBrein

via 040-7440503 of een e-mail sturen: klantenservice@puzzelbrein.nl.


Roniko BV.Generaal Hobbsstraat 9, 6224 DW Maastricht

www.puzzelbrein.nl