Wat is PuzzelBrein?

PuzzelBrein is een dik puzzelblad voor de fanatieke puzzelaar. In iedere uitgave staan 36 verschillende puzzels zoals: kruiswoordpuzzels, sudoku’s, woordzoekers en cryptogrammen. Met iedere puzzel kan je een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim € 20.000. Het puzzelblad komt iedere vier weken uit en wordt verspreid onder de abonnees.


Ontvang 2 puzzelboeken gratis twv € 27,50

Vanwege uw ledenvoordeel mag u zich hier inschrijven voor 2 gratis puzzelboeken twv € 27,50. U zit niet aan een abonnement vast en u betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u PuzzelBrein twee keer thuis. Daarna stopt de toezending automatisch.

CareynPlus en PuzzelBrein hebben de handen inéén geslagen en bieden de leden een leuk extraatje. U mag zich namelijk inschrijven voor twee gratis puzzelboeken. U mag zelfs meedingen naar de prijzenpot van ruim 20.000 euro.

2 gratis puzzelboeken twv € 27,50

Inschrijfformulier

Wij gebruiken uw gegevens om u kosteloos twee puzzelboeken toe te sturen. Uw mailadres gebruiken wij om uw aanvraag te bevestigen en om aanbiedingen te mailen over PuzzelBrein. U kunt zich hier op elk moment voor afmelden.


De aanvraag wordt alleen geaccepteerd als deze volledig is; als u 18+ bent en als u de afgelopen 12 maanden geen blad heeft ontvangen.


algemene voorwaarden - privacy

Vragen over deze actie? Dan kunt u op ma-woe-vrij tussen 10:00 - 12:00 uur bellen met PuzzelBrein via 040-7440503 of een e-mail sturen: klantenservice@puzzelbrein.nl.


Roniko BV.Generaal Hobbsstraat 9, 6224 DW Maastricht

www.puzzelbrein.nl